SLIDE GUITAR ročník 2008

20.07.2008 01:48

SLIDE GUITAR

12.7.2008 proběhl již v pořadí třetí festival Slide guitar. Opět se fest konal v prostranství vesničky Ohrazenice, před restaurací u Pstruha. Akce začínala okolo 19.00 hodiny večerní, ale přípravy samotné trvaly již od dopoledne.

Jako první  si na pódiu zazpívala kapela Evlin, která zde již vystoupila po druhé. Musim říct, že to rozjeli hned pěkně na začátku, až nám samotné pódium začalo také tancovat :-) Dynamická hudba a hlas nenechal nikoho chladným....

Jako druhá kapela jsme byli my Lucius alias Technický problém:-) Tancovali snad úplně všichni a to i naše aparatůra, která nestačila s dechem a na protest přestala několikrát hrát. S fanouškama jsme v tomto technickém problému zaimprovizovali a vystřihli jsme písničku Vysoký jalovec:-) Zakončili jsme písničkou z Hříšného tance-tímto dík Petrovi z kapely Recept, který si tuto písničku se mnou zazpíval.

Třetí kapela byla Hetch, která se nám přijela pochlubit s novým zpěvákem u nich teď zpěvačkou:-) Svým stylem to taky pěkně rozjeli a jako každý rok jsme ocenili jejich hravost na pódiu. Zazněli i převzaté kusy, ale největší radost my udělali depešákama :-)

Další kapela, která rozhoupala naše pódium a lidičky byla Chilliguns. CHlapci to rozjeli velmi výstižným stylem. Jen je divný, že jen nám ta aparatůra nechtěla hrát... (a to jsme neměli tak ostré kytary jako Chili :-)) Ani letos nám počasí moc nepřálo, ale dík všem co přišli a vydrželi až do konce.

Závěr fesťáku uzavřela kapela Výčep, která též přijala naše pozvání a zazpívali nám své písně, kde se vydováděli nejen všichni nadšenci této kapely, ale i ostatní lidičky co jsme přitáhli na skvělou hudbu a na dobré pivo:-)

Dík také patří Honzovi- našemu stálému zvukaři festivalu, který s námi se všemi má tu trpělivost... a všem všem lidičkám co se festivalu účastní. Zároveň se omlouváme kapelám Recept a Půl dechu do měchu. (též příznivcům těchto kapel) Nějak se nám protáhnul program a kvůli časovému posunu kapely museli odjet, neboť je druhý den čekalo jiné náročné vystoupení. Doufám, že na nás nezanevřeli (občas to nejde moc uhlídat) a zahrajou si s námi na jiné akci....

S díky všem za SLIDE GUITAR     Veronika

Zpět